El Junior es penja un or i un bronze en el Campionat d'Espanya cadet d'hoquei sala


  • Comparteix:

Les jugadores del Junior celebren el títol aconseguit a Marina d'Or / Font: RFEH

Les jugadores del Junior celebren el títol aconseguit a Marina d'Or / Font: RFEH

El Junior ha guanyat una medalla d'or i una de bronze en el Campionat d'Espanya d'hoquei sala de la categoria cadet que s'ha disputat a Marina d'Or. L'equip femení ha pujat al graó més alt del podi després de superar la Complutense de Madrid als shoot-out mentre l'equip masculí ha guanyat (1-3) el Benalmádena en el duel pel tercer lloc.

El Junior ha tornat a veure premiat el treball de la base amb dues medalles en Campionat d'Espanya d'hoquei sala. L'equip femení s'ha penjat l'or mentre que el masculí s'ha fet amb el bronze en l'estatal de la categoria cadet disputat a la localitat valenciana de Marina d'Or. Les jugadores que dirigeix Jaume Riera, que arribaven a la cita amb el cartell de campions de Catalunya de la modalitat, han necessitat la tanda de shoot-out per a superar la Complutense de Madrid després del 3-3 que reflectia el marcador al final del temps reglamentari. El conjunt madrileny s'ha avançat gràcies a un penal córner però Teresa Lima, amb dues dianes, ha capgirat el marcador. Les santcugatenques no han sabut matar el duel i la Complutense ha tornat a donar-li la volta a un marcador que, a falta d'un minut, he acabat empatant Bet Calvera. A la tanda de penals, el Junior s'ha acabat penjant l'or gràcies a la bona actuació de la portera Cris Torres. Teresa Lima, que en la final ha marcat dues dianes, ha acabat sent la màxima golejadora del torneig.

De la seva banda, el conjunt masculí, que també és l'actual campió de Catalunya d'hoquei sala, ha acabat l'estatal amb bon gust de boca i penjant-se la medalla de bronze. Després de la plantofada davant l'Egara en les semifinals, el conjunt que dirigeix Oriol Salvador ha sabut reaccionar i imposar-se (3-1) al Benalmádena. Els malaguenys s'han avançat i quan restaven deu minuts el Junior li ha donat la volta al resultat amb dianes de Santi Pujol, Pablo Espino i Antón Serrahïma. Amb el bronze, el Junior encadena quatre anys sense baixar del podi del Campionat d'Espanya de la categoria cadet masculí.









Jaume Riera

És un treball d'equip, de temps i de molt sacrifici. Ho hem gaudit i ha estat molt ben competit. Cada partit hem anat millorant coses

Oriol Salvador

El sabor és bo pel bronze. Estem orgullosos per la feina feta, per les sensacions i el joc



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.