Enrique, Serrahima i Pérez, convocats per disputar els dos primers partits de la FIH Pro League

Els tres jugadors del Junior d'hoquei herba disputaran amb la selecció espanyola els duels contra Bèlgica i Gran Bretanya


  • Comparteix:

Imatge de Sergi Enrique durant un partit del mundial d'enguany / Foto: FIH

Imatge de Sergi Enrique durant un partit del mundial d'enguany / Foto: FIH

Els jugadors del Junior masculí d'hoquei herba Sergi Enrique, Marc Serrahima i Albert Pérez han entrat a la convocatòria de la selecció espanyola per disputar els dos primers partits de la FIH League Pro davant Bèlgica, la campiona del món, i Gran Bretanya, que tindran lloc a València els propers 19 i 25 de gener. Avui s'ha donat a conèixer la llista defiitiva en una convocatòria on el porter Albert Pérez torna després de quedar fora de la llista de Frederic Soyez pel mundial a Bhubaneswar. La FIH League Pro s'estrena per primera vegada enguany i ja se la considera com un dels esdeveniments d'hoquei herba més importants a escala mundial i compta amb la participació de nou seleccions, 144 partits i sis mesos de competició. La resta de conjunts que completen la llista de participants són Argentina, Austràlia, Bèlgica, Alemanya, Holanda, Nova Zelanda i Paquistan.

Durant el transcurs de la competició, la selecció espanyola disputarà un total de 16 partits repartits per diferents estadis de ciutats dels països integrants com Sidney, Rosario, Brussel·les i Rotterdam.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.