El Patí Hoquei vol iniciar la segona volta de campionat a l'Ok Lliga amb triomf davant el Lleida


  • Comparteix:

El Patí Hoquei vol superar aquest dimarts el Lleida al pav 2 de la Rambla del Celler

El Patí Hoquei vol superar aquest dimarts el Lleida al pav 2 de la Rambla del Celler

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat juga aquest dimarts a les nou del vespre davant el Lleida Llista Blava en matx corresponent a la jornada 16 de l'OK Lliga. Els de Joan Carles Vadillo volen iniciar amb bon peu la segona volta davant un rival lleidatà que ocupa la sisena posició. Els santcugatencs ocupen zona de descens, però a dos punts de la permanència.

El Patí Hoquei torna a la competició després de dues setmanes de descans i amb el darrer triomf assolit davant el Lloret (4-1) a la seva retina. Els santcugatencs reben la visita d'un totpoderós de l'Ok Lliga, el Lleida LIista Blava, vigent campió de la Copa de les CERS.

En el partit de la primera volta, debut històric dels vermell-i-negres a l'Ok Lliga, els de Joan Carles Vadillo van caure (7-3). El capità del Patí Hoquei, Pau Gilabert, creu que han de fer 'alguna cosa' més que en el partit de la primera volta per guanyar. Gilabert destaca la qualitat del rival del que diu que cal estar 'atents' per l'alt nivell que tenen a la pista.




Pau Gilabert

El Lleida ens exigirà molt i hem d'estar molt atents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.