El Patí Hoquei Club Sant Cugat fa saltar la banca, guanya el Lleida i surt del descens

El Patí Hoquei Club Sant Cugat supera (3-1) el totpoderós Lleida Llista Blava en l'últim minut del partit i enterra els fantasmes en l’estrena de la segona volta de l’OK Lliga. Els santcugatencs, que han fet un partit molt seriós per sumar el tercer triomf de la temporada i sortir del descens, s’han sabut refer del gol en el primer minut de Di Benedetto. Joan Farnés, amb un doblet, i Borja Ferrer han fer les dianes dels locals.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat compta els partits del 2019 per victòries. Els santcugatencs han superat el potent Lleida, vigent campió de la CERS, la tercera competició continental, amb un gran partit, encadenen el segon triomf consecutiu i surten dels descens. Tot i el gol en el primer minut dels visitants, obra de Bruno Di Benedetto, els locals no han perdut mai la cara a un duel farcit d'alternatives i intensitat. L'opció més clara dels santcugatencs ha estat de Pau Gilabert, que ha errat una falta directa després d'una targeta blava del capità visitant, Andreu Tomàs. Tot i l'empenta del públic local, el Sant Cugat no ha sabut aprofitar la superioritat però, pocs instants després, Joan Farnés ha fet l'empat.

El gol ha donat ales als vermell-i-negres i ha fet mal al Lleida que, tot i això, s'ha defensat bé de les escomeses locals. El duel ha pujat de pulsacions a mesura que passaven els minuts i els àrbitres han posat més llenya al foc ensenyant-li una targeta blava al porter santcugatenc David Toda. Xavi Arcas ha aturat el penal posterior i els santcugatencs han sabut defensar la inferioritat.

Després de la represa, els visitants han posat una marxa més i han posat setge a la porteria de Toda. El potencial del Lleida, però, s'encallava una vegada i una altra amb l'entramat defensiu d'un Sant Cugat que, quan faltava un minut i mig, ha enterrat tots els seus fantasmes. Després de veure com molts punts de la primera volta se li escapaven a darrera instància, el conjunt santcugatenc ha sentenciat el Lleida quan restava un minut i mig de partit. Borja Ferrer ha resolt una jugada embolicada dins l'àrea. A més, Joan Farnés, sobre la botzina i amb el Lleida jugant sense porter, ha fet el definitiu 3-1 i ha fet esclatar el deliri local.

El tècnic del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Joan Carles Vadillo, ressalta que el triomf d'aquest dimarts és la segona victòria consecutiva. Vadillo ha dit que han fet un hoquei 'més defensiu' per intentar tancar les ràpides transicions dels lleidatans.

Els jugadors que dirigeix Joan Carles Vadillo visiten el Reus, una altra de les grans potències de l'OK Lliga, en la propera jornada.