El Patí Hoquei demostra coratge i bon joc però acaba sucumbint davant el totpoderós Barça

Els de Joan Carles Vadillo han marxat al descans amb el resultat a favor però a la represa no han pogut aturar a un dels millors equips del món

El Patí Hoquei Club Sant Cugat planta cara al totpoderós Barça però acaba caient (3-7) després d'una segona meitat on els visitants han fet un pas endavant i s'han convertit en un vendaval ofensiu. Els vermell-i-negres, però, han demostrat coratge i bon joc davant un dels millors equips del món, arribant a anar per davant durant més de la meitat del partit. Amb aquesta derrota, els de Joan Carles Vadillo entren en zona de descens amb 16 punts i ja comencen a encarar la recta final de la temporada.

El partit ha donat el tret de sortida amb un Patí Hoquei ben plantat a la pista, encoratjat per una graderia del pav 2 de la Rambla del Celler plena a vessar. El Barça, incòmode, ha començat generant les primeres ocasions de perill, però sense encert. Ha sigut arribar el minut set de partit, i Joan Farnés ha fet esclatar el pavelló amb la primera diana del duel. La resposta blaugrana ha arribat cinc minuts més tard gràcies a un gol d'Ignacio Alabart després d'una jugada en solitari. Quan tot feia pensar que començaria el festival golejador del Barça, Pol Claramunt ha fet somiar els santcugatencs en finalitzar una jugada que s'ha embolicat davant la porteria rival a dos minuts per al final de la primera meitat.

Per desgràcia pel Patí Hoquei, el guió dels segons 25 minuts ha estat diferent. El Barça ha posat una velocitat més i només ha necessitat set minuts per donar la volta completament al marcador amb els gols de Pablo Álvarez, Bargalló i de nou Álvarez. Amb el 2 a 4, Pau Gilabert ha tornat a donar esperances als vermell-i-negres al transformar un penal, però quatre minuts més tard Gual i Alabart gairebé de forma consecutiva han ampliat de nou les distàncies situant el 3 a 6 al marcador. Quan faltaven dos minuts per al final, Pablo Álvarez, màxim golejador de l'Ok Lliga amb 33 dianes, ha deixat el partit vist per sentència.

L'entrenador del Patí Hoquei, Joan Carles Vadillo ha explicat que volien portar el partit ajustat fins al final, però que a l'inici de la segona part no han 'pogut donar resposta' al plantejament del Barça. Els santcugatencs, a més, no han pogut comptar amb els sancionats Jordi Gabarra i Borja Ferrer.

L'equip no tornarà a jugar fins al 2 de març davant el Voltregà.

Joan Carles Vadillo

Ha anat tot una mica com pensàvem. El que volíem era mantenir el marcador ajustat fins al final. Però és molt difícil pararl-los, i a l'inici de la segona meitat ens ha costat entrar en el partit.