El Junior dóna el tret de sortida a la segona volta al camp del Club de Campo

Les de Joan Vidal es veuen les cares amb el líder invicte de la Divisió d'Honor


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat.cat

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat.cat

El Junior femení d'hoquei herba torna a l'activitat aquest diumenge amb el tret de sortida a la segona volta de la Divisió d'Honor davant el Club de Campo, líder invicte de la competició. Les de Joan Vidal, quartes amb 18 punts, necessiten millorar els resultats de la primera volta per escalar posicions. Davant, però, tindran un dels rivals més complicats de tota la categoria i un vell conegut de les santcugatenques. Les blau-i-negres van empatar en l'última jornada de la primera volta al camp del Taburiente, mentre que les madrilenyes van endosar un 0 a 6 a l'Atlètic Terrassa. El partit es jugarà a l'estadi del Club de Campo a dos quarts d'una del migdia.

Junior i Club de Campo es retroben una vegada més amb l'empat a la primera jornada de la temporada com a precedent. A la temporada passada, les blau-i-negres es van desfer de les madrilenyes a les semifinals de la lliga, que per la seva banda van endur-se la final de la Copa de la Reina contra les santcugatenques. Un resultat que s'ha repetit en les últimes tres edicions, amb un Junior incapaç de trencar amb el malefici.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.