El Junior venç l’Egara amb un primer temps molt efectiu i una gran consistència defensiva

El Junior masculí supera l'Egara (4-2) en la 12a jornada de la Divisió d'Honor i suma el quart triomf consecutiu en la quarta jornada de la segona volta. Javi Garcia, que ha fet un doblet davant el seu ex equip, Frank Di Mercurio i Mauro Coria han fet els gols del conjunt santcugatenc.

El Junior ha començat com un tro la segona volta de la lliga: ha sumat dotze punts de dotze possibles. I davant l'Egara ha fet un gran exercici de maduresa que l'ha conduït al vuitè triomf de la temporada. Els santcugatencs han deixat ben encarrilada la victòria en el primer temps. Nil Marí ha fet el primer avís en un contraatac però ha estat Mauro Coria qui ha obert la llauna en les acaballes del primer període. L'Egara trepitjava terreny rival però li faltava frescor en les circulacions. I el Junior ho ha aprofitat ampliant les distàncies en el marcador mitjançant Javi Garcia. El davanter ha fet un doblet davant el seu ex equip: primer, amb una gran rematada dins l'àrea. Després, culminant un gran penal córner dels santcugatencs.

L'Egara ha fet una passa endavant en la segona meitat. Ha posat setge a l'àrea santcugatenca, ha tingut les seves oportunitats i ha retallat distàncies amb una diana de Lluís Mercadé. Tot i això, el Junior no ha perdut mai la compostura i ha sabut defensar-se amb maduresa. Els egarencs dominaven la possessió i els santcugatencs, que han tingut alguna opció per sentenciar, ho intentaven amb contraatacs elèctrics. Entre el porter Albert Pérez i Alex Gil han sabut refusar l'únic penal córner que ha llançat l'especialista Pau Quemada però els locals no han pogut evitar el 3-2, obra de Pere Divorra. La segona diana egarenca, però, no ha fet passar angúnies a un Junior que ha acabat sentenciant poc després amb el quart gol, obra de Frank Di Mercurio.

Amb el triomf i just abans de l'aturada pels compromisos de la selecció espanyola a Oceania, el Junior és quart amb 26 punts i empata amb el tercer, el mateix Egara.