El Junior comença la segona volta amb una derrota contundent a Madrid


  • Comparteix:

El Junior no ha pogut amb el potencial del Club de Campo de Madrid / Font: Cugat.cat

El Junior no ha pogut amb el potencial del Club de Campo de Madrid / Font: Cugat.cat

El Junior femení cau (4-1) al camp del Club de Campo en l'estrena de la segona volta de la Divisió d'Honor femenina. Les santcugatenques, que arribaven a la cita amb tres baixes de molt pes, han mantingut el tipus durant gairebé tot el duel però han acabat sucumbint davant el potencial del totpoderós Club de Campo. Amb la derrota, l'equip de Joan Vidal cauen a la cinquena plaça.

El Junior no ha pogut estrenar la segona volta de la lliga amb victòria. Les santcugatenques han acusat les baixes de les internacionals Anna Gil i Marta Grau, i la de la portera Clara Pérez, totes tres amb un virus estomacal, i han caigut al camp del Club de Campo madrileny. Tot i jugar contra els elements, les jugadores de Joan Vidal i han estat dins el partit durant gairebé tots els minuts.

En el segon quart, les madrilenyes s'han avançat amb dues dianes que Andrea Alonso ha respost amb l'únic gol blau-i-negre. Un gol que tornava l'alè a un Junior que ha dominat durant un bon tram del duel. Sobretot, en el tercer quart, tal com ha reconegut Joan Vidal, en què, tot i el domini visitant, el Club de Campo s'ha trobat amb un penal córner que ha estat decisiu. El 3-1 abans del final del tercer període ha estat massa escull i el Junior ha acabat veient com les madrilenyes acabaven posant la cirereta al triomf amb el quart.

Amb la derrota, el conjunt santcugatenc cau a la cinquena plaça. El Junior té 18 punts i se situa a deu punts del líder, el mateix Club de Campo.




Joan Vidal

En el tercer quart hem estat superiors, hem tingut tres o quatre situacions per empatar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.