El femení del Junior es retroba amb la Reial Societat en un duel per escalar posicions

Les santcugatenques recuperen Gil, Grau i Pérez pel partit, que es disputarà a l'estadi Lluís Serrahima


  • Comparteix:

Imatge d'un partit entre el Junior i la Reial Societat / Foto: Cedida

Imatge d'un partit entre el Junior i la Reial Societat / Foto: Cedida

El femení del Junior d'hoquei herba es veu les cares amb la Reial Societat aquest dissabte en un partit on les blau-i-negres volen deixar enrere la derrota al camp del Club de Campo, líder invicte de la competició, a la darrera jornada. Les de Joan Vidal, que no van començar amb bon peu l'inici de la segona volta a la Divisió d'Honor, necessiten sumar els tres punts per escalar posicions i abandonar la cinquena plaça de la taula. Les basques, botxins de les santcugatenques a la final de la lliga de la temporada passada, tampoc arriben en el seu millor moment. Amb només dues victòries, la Reial Societat ocupa la sisena plaça amb vuit punts, i ve de perdre per 0 a 4 contra el Taburiente. El partit es jugarà a l'una de la tarda a l'estadi Lluís Serrahima.

L'entrenador del Junior, Joan Vidal, recupera per aquest partit les internacionals Anna Gil i Marta Grau i la portera Clara Pérez, que van ser baixa davant el Club de Campo per un virus estomacal. Amb un registre de cinc victòries, tres empats i dues derrotes, les santcugatenques volen millorar en aquest segon tram de la temporada per, com a mínim, repetir els dos subcampionats de la temporada passada a la Copa de la Reina i a la Divisió d'Honor.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.