El femení del Patí Hoquei visita el Bigues i Riells B amb la voluntat de tornar a les places d'ascens

Les vermell-i-negres són cinquenes amb 18 punts, els mateixos que el quart classificat, el Voltregà B

Imatge del partit entre el femení del Patí Hoquei i el Vilanova B / Foto: Cugat.cat

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat visita aquest diumenge la pista del Bigues i Riells B en la penúltima jornada de la segona fase del grup A de la Nacional Catalana. Les de Beto Borregán, que van perdre per 3 a 4 l'anterior partit davant el Vilanova B, s'enfronten a un rival de la part baixa de la taula amb l'objectiu d'una victòria que les torni a situar en places d'ascens. Les santcugatenques ocupen actualment la cinquena plaça, empatades a 18 punts amb el quart classificat, el Voltregà B. El partit es jugarà quan passin cinc minuts de les quatre de la tarda.

Precisament el conjunt vermell-i-negre jugarà l'últim partit de la segona fase davant el Voltregà B. Si tots dos equips s'enduen el partit d'aquest cap de setmana, el Patí Hoquei s'ho jugarà tot al pav 2 de la Rambla del Celler amb el filial del Voltregà per accedir a la fase final d'ascens a Ok Lliga.