El Junior veu com se li escapa el triomf en el darrer quart al camp del CD Terrassa

El Junior femení ha empatat al camp del CD Terrassa / Font: Cugat.cat

L'equip femení del Junior empata (1-1) al camp del CD Terrassa a la jornada 12 de la Lliga Iberdrola d'hoquei herba. Les de Joan Vidal han marcat al primer quart, però han vist com les egarenques han assolit l'empat en el darrer tram de partit.

El Junior ha dominat tot el partit i ben aviat, al primer quart, Anna Gil, de penal, ha posat en avantatge les santcugatenques. Les blau-i-negres han dominat el partit amb bona possessió de pilota i generant diferents ocasions de gol.

El darrer quart ha estat el més complicat per al Junior que ha perdut la concentració i ha vist com les egarenques han assolit l'empat. El tècnic de l'equip, Joan Vidal, ressalta la bona feina feta per les jugadores, però lamenta la falta de concentració en el darrer quart. Les santcugatenques són quartes i rebran la propera jornada el Polo, segon.

Joan Vidal

És un partit que teníem molt controlat fins el darrer quart on ens hem anat del matx.