El Junior fa els deures abans de la Copa de la Reina amb una victòria ajustada davant el Polo

Les blau-i-negres sumen un valuós triomf davant un rival directe tot i no signar un partit rodó amb gen competitiu i eficiència a les àrees

El femení del Junior d'hoquei herba es desfà (2-1) del Polo, un rival directe en la lluita pel títol, a la 14a jornada de la Divisió d'Honor. Les santcugatenques no han signat un partit brillant però han mostrat gen competitiu i orgull per sumar un valuós triomf que reforça anímicament l'equip abans del debut a la Copa de la Reina. Les de Joan Vidal ocupen la quarta plaça de la classificació amb 25 punts, dos per sota del Polo, tercer, tres per sota de la Complutense, segon, i a 10 punts de distància del totpoderós Club de Campo, líder invicte de la Liga Iberdrola.

Tots dos equips volien fer els deures abans de la Copa de la Reina, que es jugarà a Madrid el cap de setmana que ve, i han sortit amb la convicció de mossegar des de l'inici. El ritme elevat del primer quart s'ha estès al marcador amb una diana per cada equip. Les blau-i-negres s'han avançat al minut 10 amb un penal-córner que ha transformat magistralment Laura Bosch.

Tot i la diana santcugatenca el Polo no ha abaixat els braços i ho ha seguit provant fins que, sobre la botzina del primer període, Ivone Guilera ha posat les taules en el marcador. El gol ha donat ales a les barcelonines en un segon quart en què s'han bolcat a l'atac i han tingut fins a tres penal-córners per provar de trencar amb l'empat.

Les de Joan Vidal, però, han aturat l'embat barceloní amb diligència i fins i tot han gaudit d'ocasions al contraatac. L'ofensiva local no ha arribat a bon port perquè a boca de gol s'hi han trobat una incommensurable Melani Garcia, que en ocasions semblava una paret i ho ha refusat tot per arribar al descans amb l'empat a 1.

Un tercer quart amb poques ocasions ha deixat tota l'emoció per l'últim període, en què el Junior per fi s'ha refet, ha recuperat sensacions amb agressivitat i contundència i ha posat setge a la porteria visitant. La insistència santcugatenca s'ha vist recompensada al minut 68, quan Mariona Serrahima ha caçat una pilota a l'àrea per fer el definitiu 2 a 1.

La setmana que ve la competició regular s'atura i el Junior viatja a Madrid per disputar la Copa de la Reina. Les jugadores de Joan Vidal debuten a la competició divendres a les onze del matí davant el CD Terrassa.

Joan Vidal

Hem de ser molt més regulars. Si no ho fem ens faran fora a la primera ronda de la Copa de la Reina. El Polo no ha estat efectiu però hem concedit ocasions.