El Junior esgarrapa un punt del camp de l'Atlètic Terrassa

Els de Roger Pallarols, quarts classificats, continuen invictes a la segona volta de la Divisió d'Honor

Imatge de la plantilla santcugatenca / Foto: Junior

El masculí del Junior d'hoquei herba esgarrapa un punt de la seva visita al camp de l'Atlètic Terrassa (2-2) a la 14a jornada de la Divisió d'Honor. Els de Roger Pallarols firmen així les taules amb un rival directe i es mantenen quarts amb 27 punts a la part alta de la taula, mentre que els egarencs són segons amb 29. Tot i l'empat, els blau-i-negres segueixen en dinàmica ascendent en una segona volta de la competició on són invictes i han sumat quatre victòries dels cinc partits disputats. El Junior no tornarà a disputar un partit de la lliga regular fins al 6 d'abril per l'aturada de la Copa del Rei, i s'enfrontarà al RS Tenis.

En un partit molt igualat des de l'inici, els blau-i-negres han marxat al descans amb un 0 a 1 a favor. Al tercer quart, però, l'Atlètic Terrassa ha fet un pas endavant i ha aconseguit igualar el marcador. Els egarencs no han afluixat, i al quart període han aconseguit remuntar el gol inicial del Junior. Als instants finals del partit, però, els santcugatencs han disposat d'un penal directe que Àlex Gil no ha perdonat per firmar, finalment, les taules a l'electrònic.