El masculí del Junior diu adéu a la Copa del Rei a les primeres de canvi

Els de Roger Pallarols cauen per 1 gol a 3 contra l'Atlètic Terrassa en un partit on han anat sempre per darrere en el marcador

Imatge del partit de quarts de final entre el Junior i l'Atlètic Terrassa / Foto: RFEH

El Junior masculí d'hoquei herba cau davant l'Atlètic Terrassa (1-3) i diu adéu a la Copa del Rei a les primeres de canvi. Els de Roger Pallarols no han pogut superar un conjunt egarenc molt seriós que s'ha avançat al primer quart i ha sabut mantenir l'avantatge. D'aquesta manera, els blau-i-negres marxen amb les mans buides de Madrid, i tornaran a l'activitat a la Divisió d'Honor d'aquí dues setmanes davant l'RS Tennis.

El partit s'ha posat coll amunt per als santcugatencs ja al primer quart. Quan faltaven vuit minuts per al final del període, Santi Ibañez ha avançat l'equip egarenc. Un resultat de 0 a 1 que no s'ha mogut malgrat els intents ofensius de tots dos equips.

El partit ha arribat al quart quart amb tot per decidir. Un últim període que ha estat fatídic pel Junior, que en comptes de firmar l'empat ha vist com l'Atlètic posava més terra pel mig amb una diana de Dani Malgosa després d'una greu pèrdua de la defensa blau-i-negre a 11 minuts per al final. El Junior, però, no s'ha rendit, i Marc Serrahima ha retallat distàncies amb temps suficient per donar la volta al marcador.

L'Atlètic Terrassa, però, ha pogut defensar-se i sentenciar el partit a dos minuts pel xiulet final aprofitant que els santcugatencs han acabat el duel jugant sense porter. Amb aquesta victòria, l'equip egarenc es fa amb una plaça a les semifinals, que disputarà contra el Jolaseta demà a les onze del matí.