Centrades en la Divisió d'Honor

El femení del Junior torna a la competició regular davant el San Pablo Valdeluz després de la batacada a la Copa de la Reina


  • Comparteix:

Imatge del partit entre el Junior i el Terrassa a la Copa de la Reina / Foto: RFEH

Imatge del partit entre el Junior i el Terrassa a la Copa de la Reina / Foto: RFEH

El femení del Junior d'hoquei herba torna a la competició regular aquest dissabte a la pista del San Pablo Valdeluz després de la batacada a la Copa de la Reina, on l'equip de Joan Vidal va caure golejat a semifinals contra el Polo. Les santcugatenques, que no van poder millorar els subcampionats de les passades edicions, afronten ara el repte d'escalar posicions a la Divisió d'Honor, on ocupen la quarta plaça amb 25 punts. El Valdeluz, per la seva banda, és el segon classificat, tres punts per sobre de les blau-i-negres, i va caure eliminat a quarts de la copa contra el Taburiente. El partit es jugarà a l'una de la tarda al camp San Sebastián de los Reyes.

A falta de cinc jornades per finalitzar la competició, l'equip santcugatenc firma un registre de set victòries, quatre empats i dues derrotes. Després del duel contra el San Pablo Valdeluz, l'equip dirigit per Joan Vidal es veurà les cares amb RS Tenis, Egara, Atlètic Terrassa i Taburiente, tots ells equips per sota del Junior.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.