El triomf se li escapa de nou al PHC Sant Cugat en els darrers instants de partit

Imatge d'aquesta temporada / Foto: Cugat.cat

El Patí Hoquei Club Sant Cugat empata (3-3) en la seva visita al CP Calafell a la jornada 24 d'OK Lliga. De nou els santcugatencs han vist com el triomf s'escapa en els darrers instants amb un gol dels locals a falta de 30 segons per al final. Els de Joan Carles Vadillo estan a set punts de la permanència.

Ha sortit millor a la pista l'equip vermell-i-negre, disposant de diverses ocasions per marcar. Pau Gilabert i Joan Farnés han avançat els de Joan Carles Vadillo, que podrien haver marcat encara més gols en una primera part que finalment ha acabat amb avantatge mínim per als locals, ja que el Calafell ha marcat mitjançant Ángel Rodríguez.

En el segon temps s'han igualat les forces i el Calafell ha millorat. Han aconseguit l'empat amb una diana de Gerard Pujol, però de nou minuts més tard els santcugatencs han pogut marcar amb un gol de Joan Farners, el segon en el seu compte particular. Una diana que no ha estat definitiva, ja que una vegada més, el triomf se li ha acabat escapant als santcugatencs en els darrers segons, quan el Calafell ha fet l'empat a tres amb un gol de Joan Vázquez.

D'aquí a dues setmanes els santcugatencs reben la visita del Vic.

Joan Carles Vadillo

Ens han tornat a empatar i només queda mirar endavant. Han fet un gran partit i ens quedem amb això per tirar endavant la següent cita.