El femení del Junior supera el Tenis i s'endú un partit molt travat

Les de Joan Vidal sumen una nova victòria i s'enfilen fins els 31 punts a falta de tres jornades


  • Comparteix:

El femení del Junior d'hoquei herba supera l'RS Tenis (2-0) i s'afiança a la tercera plaça amb 31 punts a falta de tres jornades per acabar la temporada regular a Divisió d'Honor. Una victòria que permet a l'equip encadenar cinc jornades consecutives sense perdre i arribar en bona forma al tram final.

Tot i la superioritat de les blau-i-negres en joc i estadístiques, les de Joan Vidal han suat per aconseguir foradar la porteria del Tenis. Un Junior que s'ha apropat al gol amb fins a tres penal-córner, però no ha pogut inaugurar el marcador davant un rival ben plantat defensivament i que ha buscat les seves opcions al contraatac.

L'ocasió més clara de la primera meitat ha arribat de les mans de Carlota Petchamé, que ha estavellat la pilota al pal només començar el segon període. Un segon quart on el Junior ha gaudit de menys ocasions i amb un Tenis tancat al seu camp que per moments s'ha oblidat d'inquietar la porteria santcugatenca.

Finalment, i ja al tercer quart, les blau-i-negres han aconseguit avançar-se en el marcador gràcies a Maialen García a la sortida d'un penal-córner. Un gol que ha donat forces a les santcugatenques, que no han baixat el ritme i han seguit ofegant el Tenis amb una pressió elevada. El partit ha quedat vist per sentencia amb el gol de Marta Grau a les acaballes de l'últim període després d'una sèrie continuada d'ocasions del Junior per ampliar la distància en el marcador.

L'entrenador del conjunt santcugatenc, Joan Vidal, ha explicat que l'equip no ha portat el partit al ritme que volien, però que al final 'són partits que s'han de saber guanyar'. La setmana que ve, el Junior visitarà el camp de l'Egara, el sisè classificat.




Joan Vidal

El penal no entrava, el camp estava lent. L'equip no ha estat fi i el joc s'ha interrumput molt.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.