Marcel Malgosa dirigirà el Junior femení d'hoquei herba la nova temporada


  • Comparteix:

Marcel Malgosa, nou tècnic del Junuor femení d'hoquei herba / Font: Junior FC

Marcel Malgosa, nou tècnic del Junuor femení d'hoquei herba / Font: Junior FC

Marcel Malgosa serà el nou entrenador del Junior femení d'hoquei herba de cara a la nova temporada. Malgosa ha ressaltat que dirigir l'equip santcugatenc és una 'gran oportunitat' amb un conjunt que és 'altament competitiu. El nou entrenador creu que aixecar un títol ha de ser un dels objectius de l'equip blau-i-negre.

Marce Malgosa tancarà la seva etapa com a jugador del conjunt masculí aquesta temporada i podrà centrar-se en la seva nova etapa al capdavant del primer equip femení. Malgosa compleix 8 anys a l'entitat santcugatenca on ha dirigit les categories infantils, cadets i juvenils tant infantil com masculí. Malgosa es mostra molt motivat per al nou càrrec i lloa la tasca feta per Joan Vidal al capdavant de l'equip. El nou tècnic creu que l'equip s'ha de treure 'l'espineta' de guanyar algun títol, tot i que serà un repte molt complicat. Malgosa té 32 anys i vol retirar-se aquesta temporada aixecant el campionat de lliga.






Marcel Malgosa

És una gran oportunitat, però també un gran repte. Aspirem a guanyar algun títol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.