Pol Galbas jugarà amb el Montevello italià la propera temporada


  • Comparteix:

Pol Galbas tanca tres anys amb el Caldes per jugar a Itàlia / Font: Klian Càtedra

Pol Galbas tanca tres anys amb el Caldes per jugar a Itàlia / Font: Klian Càtedra

El jugador santcugatenc d'hoquei patins Pol Galbas jugarà amb el Montevello italià la propera temporada. Galbas ha ressaltat que és una 'oportunitat' per crèixer i una molt bona proposta per viure una 'nova aventura'. El santcugatenc, de 26 anys, ha jugat amb el Caldes les últimes tres temporades.

Pol Galbas marxa a Itàlia després de sis temporades a l'Ok Lliga, màxima categoria de l'hoquei patins estatal. Galbas s'ha format a les categories inferiors del FC Barcelona per després jugar amb el Calafell durant dues temporades després una campanya amb l'Igualada i tancar el seu vincle a la lliga espanyola amb el Caldes les tres últimes campanyes. El santcugatenc ha lloat el club calderí pel seu tracte i també per la formació esportiva que ha rebut amb el Caldes. Galbas vol aprofitar aquesta oportiunitat amb una oferta molt bona i un equip altament competitiu. El santcugatenc estarà acompanyat pel davanter de Vic, Tirso.


Pol Galbas

És un projecte molt atractiu i seriós. Vull aprofitar aquesta experiència a nivell d'hoquei i personal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.