El Junior tanca l'era Joan Vidal amb una derrota a la final de la Lliga Iberdrola contra el Club de Campo

L'equip blau-i-negre suma el tercer subcampionat consecutiu amb una derrota cruenta en l'últim partit del tècnic al capdavant de l'equip

El Junior perd la final de la Lliga Iberdrola després d'empatar (1-1) als shoot-outs (5-4) davant el seu botxí, el Club de Campo, en l'últim partit de Joan Vidal a la banqueta blau-i-negra. El tècnic s'acomiada de l'equip amb tres subcampionats consecutius en què ha fregat el títol però ha estat incapaç de fer el pas definitiu.

Tercera final consecutiva del Junior femení pel títol de lliga i tercer subcampionat seguit. El Club de Campo ha tornat a ser el botxí de les blau-i-.negres després d'imposar-se a la tanda de shott out per 4 a 3. Les madrilenyes han estat més efectives i han sumat un nou títol. El primer quart ha estat marcat per les ocasions en totes dues àrees, però sense encert final de cap dels dos conjunts.. Al minut vuit del segon quart el matx s'ha aturat dues hores i mitja per la tempesta elèctrica. A la represa, les madrilenyes han aprofitat el tercer quart per inaugurar el marcador amb diana de Carmen Cano. El darrer quart ha servit per veure un Junior més intens i que ha obtingut la recompensa de l'empat en un shout out transformnat per Fernanda Flores amb el temps exhaurit i del llançament de tres penals corners consecutius prèviament. La tanda de shout out ha estat cruel per al Junior. El tècnic del Junior, Joan Vidal, s'ha mostrat orgullós de la manera de perdre, però no pel resultat que fa molt mal. Cares llargues a la recollida de les medalles de subcampiones. Un Junior que tornarà a jugar per segona temporada consecutiva competició europea.