Sergi Enrique deixa el Junior i fitxa per l'Atlètic Terrassa

El jugador torna al club on es va formar i deixa enrere dues temporades al club santcugatenc


  • Comparteix:

L'exjugador del Junior Sergi Enrique / Foto: FIH

L'exjugador del Junior Sergi Enrique / Foto: FIH

Nova baixa al primer equip masculí d'hoquei herba del Junior. Després que el club anunciés que Marcel Malgosa deixava l'estic per entrenar el primer equip femení, ara ha estat el torn de l'internacional Sergi Enrique. El jugador ha abandonat les files blau-i-negres per unir-se a la plantilla de l'Atlètic Terrassa, el club on es va formar, de cara a la propera temporada. D'aquesta manera, Enrique tanca un cicle de dos anys al Junior on ha assolit un subcampionat de lliga i en els quals també ha estat convocat amb la selecció espanyola per disputar tornejos internacionals.

L'entrenador de l'Atlètic Terrassa, Xero Gasol, ha destacat en un comunicat del club que Enrique 'és un guanyador i té una gran mentalitat'. Gasol també ha posat en valor el defensa com 'un dels millors d'Europa amb una trajectòria impecable'. L'Atlètic Terrassa ha assolit un subcampionat de Copa i va caure a les semifinals del títol de la Divisió d'Honor.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.