El Patí Hoquei masculí s'acomiada de l'Ok Lliga amb derrota ajustada a Lloret


  • Comparteix:

El Patí Hoquei jugarà a Ok Lliga Plata / Font: Cugat.cat

El Patí Hoquei jugarà a Ok Lliga Plata / Font: Cugat.cat

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat perd (5-4) a la pista del Lloret i tanca la temporada a Ok Lliga amb una derrota ajustada. Els de Joan Carles Vadillo jugaran la temporada que ve a l'OK Plata després de finalitzar penúltims en el debut històric dels vermell-i-negres a la màxima categoria estatal de l'hoquei patins.

Darrer matx a l'Ok Lliga del Patí Hoquei. Els santcugatencs han plantat cara davant un conjunt que amb el triomf ha assolit la permanència a la categoria. Els locals han iniciat el matx amb una gran efectivitat i amb un 4 a 0 en finalitzar el primer temps. La reacció vermell-i-negra ha arribat al segon temps amb gols de Gilabert i Gabarra. Els locals han tancat qualsevol sospita i han fet el 5 a 2. Yepes i Gilabert han situat el 5 a 4 a falta de set minuts, però el Lloret ha mantingut el triomf final. Els vermell-i-negres han sumat 23 punts amb un balanç de 5 victòries, 8 empats i 17 derrotes.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.