Pau Gilabert capitanejarà el Patí Hoquei Club Sant Cugat una temporada més

El jugador santcugatenc renova amb el club per disputar l'Ok Plata la propera campanya


  • Comparteix:

El capità del primer equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Pau Gilabert, ha renovat amb el club santcugatenc per a la propera temporada a Ok Lliga Plata. Gilabert continuarà un curs més unit al club vermell-i-negre per intentar assolir el retorn a la màxima categoria de l'hoquei patins estatal després del descens en la seva estrena a l'Ok Lliga. Amb 20 gols i 10 assistències, Gilabert ha estat el màxim anotador del Patí Hoquei i un dels jugadors clau de la plantilla. D'aquesta manera, Gilabert defensarà el braçalet de capità per tercera temporada consecutiva.

En declaracions a Cugat Mèdia, Gilabert ha explicat que la seva voluntat sempre ha estat la de continuar al Patí Hoquei, però que ha tingut ofertes sobre la taula per marxar. El capità santcugatenc també ha confirmat que continuarà la major part de la plantilla per a la propera temporada amb Joan Carles Vadillo com a entrenador.




Pau Gilabert

Sí que és cert que m'ho he hagut de pensar una mica més, però jo sempre he volgut quedar-me al Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.