El Patí Hoquei, peça clau en l'organització dels World Roller Games


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Club Sant Cugat col·labora amb una desena de voluntaris a l'organització dels World Roller Games que es disputen fins dissabte al pav2 de la Rambla del Celler. Els capitans del primer equip masculí, Pau Gilabert, i del femení, Maria Rosa Tamburini, són algunes de les peces claus en l'organització. 15 seleccions són les que participen en aquesta competició tant masculina com femenina.

Un cop s'inicia el partit, l'equip de voluntaris ha de fer diferents tasques. L'aigua sempre recarregada a la nevera, comprovar que les xarxes estan perfectament tensades i que el parquet està sec són algunes de les funcions bàsiques. El control de taula també és una tasca important per al bon desenvolupament del campionat. El capità del primer equip, Pau Gilabert, i la capitana del femení, Maria Rosa Tamburini, juntament amb Miki Soler són el nucli dur organitzatiu. Tamburini ressalta la bona harmonia existent entre els voluntaris i el comitè organitzador i defineix aquesta experiència com a 'única'.


Maria Rosa Tamburini

Valoro positivament aquesta experiència i l'ambient és molt divertit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.