El Junior masculí d'hoquei herba exhibeix potencial en una estada a Alemanya


  • Comparteix:

El Junior ha fet una estada a Alemanya / Font: Junior FC

El Junior ha fet una estada a Alemanya / Font: Junior FC

L'equip masculí del Junior d'hoquei herba prepara la nova temporada amb una estada a la ciutat alemanya d'Hamburg on ha disputat tres partits aquest cap de setmana. El conjunt blau-i-negre presenta novetats importants aquesta temporada amb l'arribada de Joan Vidal a la banqueta i que intentarà competir pels llocs capdavanters de la taula.

Dues derrotes ajustades
El conjunt santcugatenc va perdre el primer partit davant l'Hamburger Polo Club (2-1) davant un equip més rodat i que prepara l'última setmana abans d'iniciar la Bundeslliga. El segon matx també va acabar amb desfeta mínima (1-0) davant l'Unlenhorster, quart classificat a la lliga.
Un triomf solvent
El darrer matx ha acabat amb victòria destacada (3-1) davant el An der Alster amb doblet de Lucas Garcia-Alcalde i Oriol Serrahima. Els blau-i-negres seguiran amb la preparació a Sant Cugat amb el Campionat de Catalunya a l'horitzó.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.