El femení del Patí Hoquei estrena la temporada a l'Ok Lliga amb una derrota davant el Vila-sana

Les de Beto Borregan han caigut per 2 gols a 0, obra de Catalina Andrea Flores


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat s'estrena amb derrota a l'Ok Lliga (2-0) davant el Vila-sana en el primer partit de les vermell-i-negres d'aquesta temporada. Un doblet de Catalina Andrea Flores, amb gols al minut 16 de la primera meitat i al 14 de la segona, ha estat suficient perquè les lleidatanes s'enduguin els primers tres punts del curs. Les santcugatenques han disposat d'una falta directa a càrrec de Maria Rosa Tamburini per intentar retallar distàncies, però la capitana del Sant Cugat no ha pogut superar la portera del Vila-sana. La setmana que ve, les vermell-i-negres jugaran el primer partit de la temporada a casa, i ho faran davant el Telecable amb l'objectiu de sumar els primers punts.

El tècnic del Patí Hoquei, Beto Borregán, assegura que l'equip 'va donar la cara en tot moment' però que encara s'han de 'millorar moltes coses'.


Beto Borregán

Encara estem en un bagatge en què s'han de millorar moltes coses. L'equip va donar la cara en tot moment, vam tenir moltes ocasions clares però la pilota no va voler entrar. Vam fer mèrit, com a mínim per emportar-se un punt.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.