El Patí Hoquei perd golejat contra el Cerdanyola CH i encadena la tercera derrota consecutiva

Les vermell-i-negres cauen per 1 gol a 6 després de veure's superades a la segona meitat

El Patí Hoquei, superat pel Cerdanyola / Font. Cugat Mèdia

El primer equip femení del Patí Hoquei Sant Cugat encadena la tercera derrota consecutiva després de perdre golejat a casa (1-6) davant el Cerdanyola CH. Les de Beto Borregán han plantat cara a l'inici del partit, però han naufragat a la segona meitat concedint cinc gols i veient-se clarament superades per les vigents subcampiones de la Copa de la Reina. Les santcuagatenques han resistit fins al descans marxant als vestuaris amb un igualat 0-1, anotat per Diana Silva. Tot i controlar la possessió de la pilota i concedir poques oportunitats al darrera, el Cerdanyola no ha pogut materialitzar cap més arribada a la primera meitat davant d'un Sant Cugat que també ha tingut les seves oportunitats per equilibrar el matx.

A la reanudació del partit, les cerdanyolenques han demostrat que són un dels conjunts més en forma a l'OK Lliga i han premut l'accelerador desplegant un joc més vertical i efectiu de cara a porteria. Les visitants han sacsejat el partit anotant tres gols en menys de cinc minuts, i han posat el 0-4 al marcador mitjançant els estics de Diana Silva, Laia Pera i Joana Xicota. Amb el partit sacsejat i completament boig, les vermell-i-negres s'han desfet anímicament. Tal com va passar a la jornada anterior contra l'Oviedo, les jugadores de Beto Borregán han abaixat els braços a la segona meitat i han comès errors en la sortida al contraatac. En aquest sentit, l'entrenador del Patí Hoquei Sant Cugat ha lamentat la fragilitat de les vermell-i-negres però s'ha mostrat convençut que 'aquestes situacions ajudaran a fer créixer l'equip'.

De fet, les santcugatenques han arribat a retallar distàncies amb penal transformat per la capitana Rosa Maria Tamburini, que ha anotat el gol de l'honor a falta de deu minuts del final. La resposta del Cerdanyola ha arribat amb un doblet fugaç de Gemma Solé. La cerdanyolenca ha marcat dos gols en menys d'un minut per tornar a posar terra pel mig i sentenciar el Sant Cugat amb l'1 a 6 final. Es tracta de la tercera derrota consecutiva de les vermell-i-negres, que encara no coneixen la victòria en el que va d'OK Lliga. El Sant Cugat tindrà l'oportunitat d'estrenar-se a la classificació a la propera jornada de lliga a la pista del Girona CH.

Beto Borregán

Fem una molt bona primera part, però a la segona tenim un parell de minuts on perdem el matx,