El masculí i femení del Junior afronten aquest dissabte les semifinals del Campionat de Catalunya


  • Comparteix:

Polo i Junior masculí es veuen les cares a les semifinals / Font: Cugat Mèdia

Polo i Junior masculí es veuen les cares a les semifinals / Font: Cugat Mèdia

Polo- Junior masculí d'hoquei herba i CD Terrassa- Junior femení, aquestes són les semifinals del Campionat de Catalunya que es disputen aquest dissabte. L'equip masculí jugarà davant el totpoderós Polo que entrena l'extècnic blau-i-negre Roger Pallarols. El conjunt femení, vigent campió, s'enfrontarà amb el CD Terrassa a les instal·lacions de l'Egara.

Campionat de Catalunya masculí

El Polo acull aquest dissabte i diumenge el Campionat de Catalunya d'hoquei herba masculí i serà el rival dels santcugatencs. Tots dos equips ja s'han enfrontat a la lliga regular i on els santcugatencs van caure per un ajustat (2-3) davant els barcelonins. E matx es disputa a les tres de la tarda. L'altra semifinal enfronta l'Atlètic de Terrassa i l'Egara.

Campionat de Catalunya femení

L'Egara acull dissabte i diumenge el Campionat de Catalunya i on el primer matx enfrontarà l'equip amfitrió i el Polo, a dos quarts de dues del migdia. El Junior debuta a dos quarts de quatre davant el CD Terrasa. Les blau-i-negres volen defensar el títol assolit la passada edició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.