El femení del Patí Hoquei s'endú amb patiment la victòria davant el Cuencas Mineras

Les vermell-i-negres, que han guanyat per 6 a 5, han estat a punt de deixar-se remuntar un 5 a 2 a favor

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat supera amb patiment el Cuencas Mineras (6-5) i encadena la segona victòria consecutiva a l'Ok Lliga. Les de Beto Borregán han acabat demanant l'hora en un partit que a 10 minuts per al final guanyaven còmodament per 5 a 2, però que se'ls hi ha complicat per la manca d'intensitat defensiva. Amb aquest triomf, les vermell-i-negres són onzenes amb sis punts i la setmana que ve visitaran la pista de l'Alcorcón.

El partit s'ha posat en contra de les santcugatenques només començar la primera meitat, amb un gol de Sofía Reyes quan havien passat dos minuts del temps de joc. El Patí Hoquei, però, i en una mostra de la seva millor versió, ha aconseguit donar-li la volta al marcador en sis minuts amb els gols d'Herrera, Massons i Gimeno. Un conjunt vermell-i-negre que ha tingut el control del joc i que no ha parat de generar ocasions en un primer període de clar domini santcugatenc. Les visitants han retallat distàncies a set minuts per al final de la primera meitat, però el Patí Hoquei ha respost amb un altre gol, obra de Paredes, per situar el 4 a 2 al descans.

L'excel·lent versió de les santcugatenques de la primera meitat, però, s'ha quedat al vestidor. A la represa, el Cuencas Mineras ha posat una marxa més i ha començat a assetjar la porteria local davant la mirada d'un Patí Hoquei descol·locat. Una mala situació a la qual s'hi ha sumat la marxa de Carol Herrera, que després d'una topada amb una jugadora visitant ha hagut d'abandonar el terreny de joc per ser atesa. Les santcugatenques, però, han sabut refer-se i Massons, just tornar-se a rependre el duel, ha marcat un 5 a 2 que semblava deixar el partit vist per sentència.

Tot i la diferència en el marcador, el Cuencas Mineras no ha abaixat els braços i ha aconseguit reduir la distància a només un gol a manca de dos minuts per jugar-se gràcies a un doblet d'Alba Garrote. Al darrer minut, Massons ha marcat el seu tercer gol en transformar una falta directa després d'una targeta blava a una de les jugadores visitants. De nou, i quan el marcador semblava que ja no es mouria més, les visitants han fet el 6 a 5 a només 30 segons per al xiulet final. Un temps que el Patí Hoquei ha exhaurit mantenint la possessió de la bola per aconseguir, finalment, la victòria.

L'entrenador de les vermell-i-negres, Beto Borregán, ha lamentat la falta de mentalitat i de concentració de l'equip a la segona meitat i ha destacat que el resultat 'ha sortit cara, però podria haver sortir creu'.

Beto Borregán

Amb un 5 a 2 no es pot posar el partit així. Això és falta de mentalitat i concentració. Hem posat el Cuencas Mineras al partit a falta de deu minuts per al final. Avui ha sortit cara, però podria haver sortit creu.