El masculí del Patí Hoquei supera per la mínima el Barça B en un partit d'alt voltatge

David Yepes, amb un doblet, i David Toda, amb un recital a la porteria, han estat els protagonistes de la victòria vermell-i-negra per 1 gol a 2


  • Comparteix:

El masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat supera per la mínima al Barça B (1-2) i se situa líder de l'Ok Lliga Plata Sud a l'espera que la federació resolgui la impugnació del partit contra el Sant Just. Yepes, amb un doblet, i Toda, amb tot un recital sota pals, han estat els protagonistes d'un partit d'alt voltatge que ha enfrontat dos dels equips cridats a estar a la part alta de la classificació. Els vermell-i-negres buscaran donar continuïtat al bon estat de forma la setmana que ve a casa contra el Burguillos extremeny.

Millor inici del duel impossible per als santcugatencs, que s'han avançat en el marcador en la primera jugada. Pau Gilabert ha filtrat una passada des de darrere la porteria per David Yepes, que no ha perdonat completament sol davant el porter. A partir de la diana vermell-i-negra, multitud d'oportunitats per tots dos conjunts. Les dues més clares de la primera meitat han estat pel filial blaugrana, que ha desaprofitat primer un penal després d'una targeta blava a Xavier Serrallonga, i trenta segons després una falta directa aturada brillantment per David Toda.

Amb la voluntat d'igualar el partit, el Barça s'ha bolcat en atac i ha provocat el trencament del partit. Ocasió de gol rere ocasió de gol, els blaugrana i els vermell-i-negre han regalat als espectadors un enfrontament de tu a tu amb la velocitat i el ritme com a protagonistes.

A la represa, el partit ha mantingut la mateixa dinàmica, amb els santcugatencs buscant la desena falta per així poder disposar d'una falta directa. L'oportunitat ha arribat finalment quan faltaven 12 minuts per al final, però Pau Gilabert no ha pogut superar el porter blaugrana. Amb nou faltes a favor i encara amb sis minuts per jugar-se, el Barça ha aconseguit empatar el partit gràcies a un gol de Marc González després de culminar una jugada individual.

Una alegria que li ha durat ben poc al conjunt local, que ha vist com Yepes tornava a avançar al Patí Hoquei quaranta segons després. Amb el risc de cometre la desena falta, els vermell-i-negres han jugat els últims cinc minuts de partit amb una dosi més de precaució que ha permès als rivals gaudir de clares oportunitats. Unes ocasions, però, anul·lades per David Toda, que ha salvat al seu equip de l'empat.

L'entrenador del Patí Hoquei, Joan Carles Vadillo, ha posat en valor la victòria en una pista 'molt difícil' i ha destacat la capacitat de l'equip per 'saber patir' davant un rival que 'pressiona molt'.






Joan Carles Vadillo

La nostra obligació és seguir sent competitius i seguir jugant com sabem. Hem de ser fidels i així tindrem sempre opcions de guanyar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.