Un gol d'Uri Salvador a l'últim suspir dona la primera victòria de la temporada al Junior

Els blau-i-negres superen per 2 gols a 3 el conjunt egarenc i se situen segons amb quatre punts

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

El masculí del Junior d'hoquei herba supera el CD Terrassa (2-3) a la jornada intersetmanal de la Divisió d'Honor gràcies a un gol a l'últim segon del partit d'Uri Salvador. Els blau-i-negres sumen així la primera victòria de la temporada i se situen segons a la classificació empatats a quatre punts amb l'Atlètic i el Tenis. Els santcugatencs tornaran a jugar aquest diumenge, i ho faran al Lluís Serrahima contra l'Egara.

El Junior s'ha posat per davant en el marcador al minut nou de partit amb un gol de Nil Marí. Els de Joan Vidal han aconseguit mantenir el resultat fins al tercer quart, en el qual el conjunt egarenc ha posat l'empat des del penal córner mitjançant Marc Miralles. Una reacció del CD Terrassa que ha obtingut ràpidament la resposta del Junior, que ha tornat a avançar-se amb el segon gol de Marí, en aquesta ocasió des del penal córner, al minut 46.

A menys de tres minuts per al final, i quan tot semblava indicar que el Junior s'enduria els tres punts de les Pedritxes, Jan Lara ha posat la taules, de nou des del penal córner. Amb el temps pràcticament exhaurit, i a l'últim segon del duel, ha aparegut Uri Salvador per donar la victòria al seu equip i permetre al Junior sumar el primer triomf de la temporada.