L'Hoquei Club Sant Just lamenta que el Patí Hoquei ignorés les advertències dels àrbitres

Els de Sant Just argumenten haver impulsat el recurs a la Federació per l'incompliment del Patí Hoquei


  • Comparteix:

Imatge del comunicat del Sant Just / Foto: Muntatge Cugat Mèdia

Imatge del comunicat del Sant Just / Foto: Muntatge Cugat Mèdia

L'Hoquei Club Sant Just ha emès un comunicat on afirma que el Patí Hoquei Club Sant Cugat va decidir 'obviar les indicacions dels col·legiats d'evitar alinear Gerard Peris, sense fitxa federativa, abans del matx'. Els del Baix Llobregat també asseguren que 'ells tenien un altre jugador sense fitxa federativa i no el van inscriure' per evitar caure en alineació indeguda. L'Hoquei Club Sant Just argumenta que era 'necessari l'aclariment i la posada en coneixement públic dels fets i dels motius pels quals s'ha fet el recurs'.

Així, i com ha explicat el president del club a Cugat Mèdia, Jordi Garolera, el Patí Hoquei va decidir incloure a l'alineació a Gerard Peris tot i l'avís dels àrbitres i tot i saber que el Sant Just havia optat finalment per no incloure al seu jugador sense fitxa federativa. Garolera també ha explicat que el club disposa d'un equip dedicat a revisar les actes i les alineacions abans i després dels partits per evitar cometre infraccions.

Precisament, el president del Sant Just ha remarcat que, des que van perdre la categoria a la Nacional Catalana fa dos anys per culpa d'un cas similar, han augmentat la precaució a l'hora de confeccionar les alineacions abans dels partits, ja sigui per tenir en compte els jugadors amb fitxes federatives com per acumulació de targetes blaves.

Comunicat del Hoquei Club Sant Just


La versió santcugatenca
El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha vist com perdia els tres punts del partit del Sant Just per alineació indeguda. El Sant Just va impugnar el partit al·legant alineació indeguda del jugador Gerard Peris, que no disposava de llicència federativa tramitada. El Patí Hoquei va reaccionar i aquest dimarts va enviar recurs al Comitè d'Apel·lació de la Federació Espanyola de Patinatge exposant en el recurs que el jugador no va disposar de cap minut a pista i que els àrbitres van avisar d'aquest fet al final del partit i no abans.





Jordi Garolera

Nosaltres en aquell moment vam pendre la decisió que no jugués el nostre porter i ja està. No vam atendre si el jugador del Sant Cugat jugava o no. El que sí podem dir ara és que els àrbitres van informar al Sant Cugat que nosaltres havíem decidit que el nostre jugador no jugués.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.