El Comitè de Competició es declara incompetent i no actuarà en el cas del partit entre el Junior i l'Atlètic Terrassa

L'òrgan de la Federació Espanyola d'Hoquei ha basat la seva decisió en el fet que 'no rearbitren les decisions dels àrbitres'


  • Comparteix:

Els àrbitres durant el partit entre l'Atlètic i el Junior masculí / Foto: Cugat Mèdia

Els àrbitres durant el partit entre l'Atlètic i el Junior masculí / Foto: Cugat Mèdia

El Comitè de Competició de la Federació Espanyola d'Hoquei s'ha declarat incompetent i no actuarà en el cas del partit entre l'Atlètic Terrassa i el Junior i la decisió arbitral de concedir un penal córner als egarencs amb el temps ja exhaurit després d'una substitució mal feta dels santcugatencs. Després de tres setmanes, finalment l'òrgan federatiu ha basat la seva decisió en el fet que no pot rearbitrar una decisió presa pels àrbitres i que durant un partit la màxima autoritat és dels col·legiats. Una resolució que ha indignat al Junior, que acudirà al Comitè d'Apel·lació i, si s'escau, al Tribunal de l'Arbitratge de l'Esport del Consell Superior d'Esports per demanar que s'actuï en un cas 'que fa que l'hoquei es faci petit'.

Amb aquestes paraules s'ha expressat el president del club blau-i-negre, Marcos Hofmann, que en declaracions a Cugat Mèdia ha explicat que es tracta del cas 'més flagrant de vulneració del nucli del reglament' i que no entén com el comitè ha pogut declarar-se no competent. Pel que fa a les raons de la decisió de l'ens de la federació, Hofmann ha remarcat que el comitè 'no ha de rearbitrar apreciacions dels àrbitres, però sí vulneracions magnes del reglament'.

Una decisió arbitral posada en entredit
La decisió dels àrbitres va arribar després que el Junior empatés el partit contra l'Atlètic Terrassa i posés el 2 a 2 en el marcador. Abans de la jugada del gol, el conjunt santcugatenc va canviar el porter per un jugador per sumar un home més a l'atac, però ho va fer sense aturar el temps. Una acció que el reglament castiga amb una targeta groga al capità i una falta, però en cap cas amb un penal córner com van assenyalar els àrbitres. Gràcies a aquesta decisió, l'equip egarenc va poder guanyar el partit i endur-se el tres punts.




Marcos Hofmann

Estem sorpresos i una mica indignats que en el cas més flagrant de vulneració del reglament, el Comitè de Competició es declari no competent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.