El Patí Hoquei es desinfla i perd a casa contra el Vilanova en un duel directe per la permanència

Les vermell-i-negres s'han fos a la segona meitat i han caigut per 3 gols a 4 contra un dels seus rivals directes

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat ha ensopegat a casa (3-4) contra el Vilanova i ha desprès una imatge apagada en un duel clau per sortir de la part baixa de la classificació. Les de Beto Borregán han resistit l'embestida rival a la primera meitat gràcies a una magnífica actuació de Cristina Elie a la porteria, però a la represa del partit s'han vist clarament superades per la potència ofensiva de les vilanovines. Un gol de falta directa ha decantat la balança per a les visitants, que amb aquesta victòria se situen a només dos punts de les santcugatenques.

El Patí Hoquei ha dominat el joc a l'inici del partit, i fins i tot ha estat capaç d'obrir la llauna amb un gol d'Aïda Anton al minut 8. Però ben aviat s'han vist superades en intensitat pel Vilanova, que ha sacsejat el partit amb una remuntada vibrant que ha fet embogir la banqueta visitant al minut 13. En menys de seixanta segons, Helena de Sivatte i Marina Asensi han marcat dues dianes generades gràcies a l'eficient joc combinatiu de les vilanovines. Dos minuts després, de Sivatte hauria pogut ampliar distàncies, però el seu xut ha impactat amb el pal.

Malgrat tot, les santcugatenques han pogut reaccionar per igualar el partit abans del descans amb un gol de Laia Paredes, que situava el 2 a 2 al marcador. Amb l'empat, el Vilanova ha assumit el control del matx i ha posat el Patí Hoquei contra les cordes. Les aturades de Cristina Ellie han estat providencials per evitar diverses ocasions clares per a les visitants. Les santcugatenques han resistit l'embestida i han saltat a la pista a la segona meitat amb una imatge més fresca. Un gol de Carolina Herrera ha tornat a avançar al Patí Hoquei, i feia confiar en la victòria vermell-i-negre.

Però a partir d'aquí, les jugadores de Beto Borregán s'han anat desinflant, tant en atac com en defensa, i han ofert la imatge més pobre del partit. Tot i fallar una falta directa al minut 17, el Vilanova ha seguit empenyent fins aconseguir l'empat gràcies a un altre gol de Sivatte, que s'ha convertit en la millor jugadora del partit gràcies al seu recital ofensiu. A menys de vuit minuts pel final, de Sivatte ha fet un hat-trick per arrodonir la seva actuació amb una tercera diana, marcada de falta directa, que posava el Vinlanova per davant en el marcador.

El 3 a 4 ja no s'ha mogut tot i l'atac-i-gol a la desesperada que ha fet el Patí Hoquei a les acaballes del partit. Les santcugatenques han intentat assetjar la porteria vilanovina, però la seva manca d'encert ha deixat en no res els esforços. Amb tot plegat, la derrota ha esguerrat la festa a les santcugatenques en el dia en què havien de fer la presentació oficial de tots els equips del club. Aquesta desfeta permet al Vilanova situar-se a dos punts de les santcugatenques, que es mantenen a la desena posició amb dotze punts. La setmana que ve jugaran a domicili a la pista del Manlleu.

En declaracions després del partit, l'entrenador del Patí Hoquei, Beto Borregán ha reconegut la 'manca d'intensitat' de les seves jugadores, i ha assegurat que 'han jugat el pitjor partit de la temporada'.