El masculí del Patí Hoquei es desfà del Sant Feliu i escala fins a la tercera posició

Els vermell-i-negres han golejat per 7 a 3 al conjunt visitant en un partit que han dominat amb seriositat

El masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat es desfà del Sant Feliu (7-3) i escala fins a la tercera posició a l'Ok Lliga Plata Sud. Els de Joan Carles Vadillo, que han firmat un partit seriós i no han deixat marge a la sorpresa, han sentenciat el duel a la segona meitat amb un festival golejador liderat per David Yepes, que amb quatre dianes ha estat un dels principals artífex de la victòria vermell-i-negra. La setmana que ve, els santcugatencs jugaran el darrer partit abans de les vacances a la pista del Santa María del Pilar.

Després d'un primer quart d'hora sense ocasions clares però de domini local, el Patí Hoquei ha aconseguit traduir la seva superioritat en gols i avançar-se en el marcador per partida doble. Pau Gilabert ha obert la llauna al minut 14, i pocs segons més tard David Yepes ha fet el 2 a 0 després de culminar una juga individual en picar la pilota per sobre el porter. Els locals han continuat gaudint d'ocasions per ampliar la diferència, però a set minuts per al final de la primera meitat el Sant Feliu ha sigut qui ha retallat distàncies en transformar una falta directa. El gol ha servit com a empenta per als visitants, que han igualat el resultat abans de marxar al descans.

Un empat que ha estat un miratge, ja que només cinc minuts després de la represa, Yepes ha tornat a col·locar als santcugatencs per davant en el marcador. Un David Yepes que s'ha proposat continuar ampliant la seva renda golejadora i així ho ha fet amb un potent llançament que s'ha colat per l'escaire rival. El jugador vermell-i-negre ha tingut l'opció de tornar a marcar pocs minuts més tard a través d'una falta directa, però finalment l'ha desaprofitada. Qui sí que ha batut al porter visitant des de la falta directa ha estat Pau Gilabert, que a 10 minuts per al final ha sentenciat el partit amb el 5 a 2.

El Sant Feliu s'ha apropat als santcugatencs amb un 5 a 3 obra de Ferran Buixaderas, però la diana visitant ha rebut la resposta novament de David Yepes, que amb el seu quart gol ha aconseguit situar-se com el màxim golejador de la competició, i de Xavi Serrallonga, que a 10 segons per al final ha completat la golejada santcugatenca.

L'entrenador del Patí Hoquei, Joan Carles Vadillo, ha destacat el bon joc de l'equip i la seva capacitat de no posar-se nerviós amb el resultat de 2 a 2 al final de la primera meitat.

Joan Carles Vadillo

Estàvem jugant molt bé i arribant a porteria però no acabàvem de marcar. Ells en dues ocasions s'ha ficat dins del partit. Hem de destacar la resposta positiva de l'equip, que ha seguit jugant igual i al final hem pogut obrir el marcador.