El sorteig de la Copa del Rei i de la Reina, benèvol per als equips del Junior

El Junior femení es veurà les cares amb el Taburiente i el masculí amb el Tenis


  • Comparteix:

El masculí del Junior vol superar el Tennis als quarts de la Copa del Rei / Font: Marc Romero

El masculí del Junior vol superar el Tennis als quarts de la Copa del Rei / Font: Marc Romero

El Junior masculí i femení disputaran la Copa del Rei i de la Reina d'hoquei herba des d'aquest divendres i fins diumenge a les instal·lacions de l'Atlètic de Terrassa. L'equip masculí lluitarà per accedir a les semifinals i el primer escull serà el Tenis un rival amb què estan empatats a punts a la sisena posició de la lliga regular. El femení també vol passar de ronda i el rival serà el Taburiente canari a qui ja van guanyar a la Lliga Iberdrola.

Tenis, rival amb molt de perill
Tenis i Junior arriben als quarts de final amb molta igualtat i així ho diuen les estadístiques després de nou jornades de competició amb un balanç de tres triomfs, dos empats i quatre desfetes. 11 punts sumats que demostren la igualtat existent entre tots dos equips. L'únic precedent entre tots dos conjunts és victòria per als de Joan Vidal (1-3) a camp santanderí. El tècnic, Joan Vidal, ressalta la perillositat del rival i la qualitat que tenen des del penal. Si els santcugatencs guanyen els quarts de final s'enfrontarien a semifinals el guanyador del Polo-Egara.

El Taburiente, dificultat canària
Junior i Taburiente ja es van enfrontar a la primera jornada de competició amb triomf santcugatenc (3-2) en un matx on les de Marcel Malgosa es van avançar per 3 a 0, però van acabar patint. La diferència entre tots dos equips a la taula classificatòria és evident amb la quarta plaça de les santcugatenques i l'avantpenúltima de les canàries amb una sola victòria. Les blau-i-negres es trobarien a semifinals davant el guanyador del San Pablo Valdeluz-CD Terrassa.


Joan Vidal

El Tennis és una de les sorpreses de la lliga. Ha guanyat el Polo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.