El cadet femení del Junior, campió d'Espanya d'hoquei sala

Les blau-i-negres han derrotat 6 a 3 el San Pablo Valdeluz a la final

El cadet femení, campió estatal / Font: Junior FC

El cadet femení del Junior guanya el Campionat d'Espanya d'hoquei sala després de derrotar (6-3) el San Pablo Valdeluz a la final disputada aquest diumenge a València. Les santcugatenques i les madrilenyes han disputat un partit molt igualat i que no s'ha decidit fins el darrer quart. Les blau-i-negres reediten el títol aconseguit la passada edició. El cadet masculí també ha pujat al podi com a tercer classificat.

Final molt ajustada

El San Pablo Valdeluz i el Junior han disputat una final molt ajustada des de l'inici amb un primer quart que ha finalitzat amb empat a 0. A la represa, les blau-i-negres han estat més encertades i s'han avançat per 2 a 1. En el tercer quart, domini també santcugatenc que ha finalitzat amb triomf parcial per 4 a 3. El darrer quart ha estat el decisiu per aixecar el títol amb dos gols més del conjunt de Jaume Riera. Cris Torres ha estat escollida la millor portera del torneig i Tere Lima ha estat la màxima golejadora.

Equip cadet masculí del Junior / Foto: Junior FC

Els nois, medalla de bronze

L'equip masculí s'ha penjat la medalla de bronze després de guanyar de manera contundent (8-2) l'Egara a la final de consolació. Els santcugatencs es van quedar a les portes de la final després de caure a les semifinals (4-3) davant el CD Terrassa.