El Patí Hoquei femení planta cara al Voltregà però acaba sucumbint al final del partit

Les santcugatenques tanquen la primera volta amb 12 punts i un balanç de quatre victòries i nou derrotes

Imatge d'un partit de femení del Patí Hoquei / Foto: Guillem Babitsch

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat planta cara al Voltregà però acaba caient (1-3) als minuts finals del partit. Les santcugatenques tanquen amb aquesta derrota la primera volta en el seu retorn a l'Ok Lliga amb un balanç de quatre victòries i nou derrotes. La setmana que ve, les vermell-i-negres rebran a casa el Vila-sana, equip de la part mitjana de la classificació.

Després d'una primera meitat orfe de gols i amb tots dos equips oferint un duel d'alta intensitat, el partit ha marxat al descans amb empat a 0. Ni el Patí Hoquei ni el Voltregà han aconseguit transformar les seves ocasions de gol i l'enfrontament ha arribat al minuts finals amb tot per decidir. A 12 minuts per al xiulet final, Aina Arxe ha inaugurat finalment el marcador a favor de les visitants. L'alegria del Voltregà, però, ha durat poc, ja que Txell Gimeno ha igualat el partit 20 segons més tard.

Tot i els esforços defensius locals per intentar frenar l'ofensiva visitant, el Voltregà s'ha acabat avançant novament en el marcador a sis minuts per al final amb un gol de Judit Burgaya. Una galleda d'aigua freda per a les santcugatenques, que lluny d'aconseguir empatar de nou han vist com les visitants han sentenciat el partit amb l'1 a 3 definitiu després d'una falta directa transformada per Burgaya.

Amb 13 partits i una volta sencera encara per endavant, el primer equip femení del Patí Hoquei buscarà millorar el seu balanç de victòries per distanciar-se de la zona de descens i assegurar la permanència a la màxima categoria estatal d'hoquei patins.