El Junior femení ja coneix els rivals de l'EuroHockey Club Trophy

El club santcugatenc organitza aquesta competició europea del 10 al 13 d'abril


  • Comparteix:

El Junior debutarà a l'EuroHockey Club Trophy davant el Dinamo / Font: RFEH

El Junior debutarà a l'EuroHockey Club Trophy davant el Dinamo / Font: RFEH

L'equip femení del Junior debuta a l'EuroHockey Club Trophy al grup A juntament amb el Loreto d'Irlanda, el Dinamo-Giproniiaviaprom de Rússia i el Lille de França. La competició, la segona continental, es disputarà al Junior, entre el 10 i 13 d'abril. Les santcugatenques van finalitzar subcampiones a l'edició de 2018. Les blau-i-negres han de quedar campiones de grup per accedir a la final.

El Junior vol fer història i assolir el primer títol europeu, l'EuroHockey Club Trophy. A més, les santcugatenques volen aixecar el títol com a locals en el que és la segona màxima competició europea. Les santcugatenques debutaran el 10 d'abril, a un quart de dues, davant el Dinamo- Giproniiaviaprom de Rússia. El següent rival serà l'11 d'abril, a un quart d'una, contra el Loreto d'Irlanda i el darrer matx contra el Lille de França, el 12 d'abril, a un quart d'una. Les blau-i-negres han de quedar campiones de grup i d'aquesta manera disputar la final.

El tècnic, Marcel Malgosa, ressalta la dificultat de la competició i sobretot el fet de jugar a casa. Malgosa reconeix que un dels rivals més dur és el Loreto, per l'alt potencial de l'hoquei d'Irlanda.

A l'altre grup, el Holcombe d'Anglaterra, el Royal Antwerp belga, el Victoria Smolevichi de Bielorússia i el Royal Racing Club belga són els altres equips que participen a la competició.


Marcel Malgosa

Anem amb la màxima preparació en una competició molt complicada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.