El femení del Patí Hoquei planta cara al Cerdanyola però cau als minuts finals del partit

Les santcugatenques han perdut per 6 gols a 4 contra el líder provisional de l'Ok Lliga

Les jugadores vermell-i-negres durant un partit / Foto: Guillem Babitsch

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat cau a la pista del Cerdanyola (6-4) tot i plantar cara a un dels equips més en forma de l'Ok Lliga. Les de Beto Borregán han arribat als minuts finals del duel amb opcions de puntuar, però el conjunt local ha demostrat la seva superioritat i en els cinc minuts abans del xiulet han sentenciat el partit. Amb aquesta derrota, les vermell-i-negres es mantenen a tres punts per sobre de la zona de descens, que actualment marca Las Rozas amb 12 punts. Per la seva banda, la victòria del Cerdanyola li dona el lideratge, això sí, amb dos partits més que el Manlleu.

El partit ha començat amb un gol matiner de Gemma Solé quan només havien passat quatre minuts del temps de joc. L'empat vermell-i-negre no ha arribat fins a set minuts abans de la primera meitat, obra de Maria Rosa Tamburini.

A la segona meitat, la dinàmica golejadora de tots dos conjunt ha donat un gir. Gemma Solé ha tornat a posar el Cerdanyola per davant al minut tres, que ha rebut la resposta del Patí Hoquei amb un doblet de Maria Pujadas en qüestió de segons que ha donat la victòria momentània de les visitants. Gemma Solé, de nou i a través d'una falta directa, ha fet el 3 a 3 a 15 minuts per al final.

Les santcugatenques han aconseguit avançar-se per última vegada en el partit amb un gol d'Aida Antón, que finalment no ha servit perquè el Patí Hoquei puntués. Laia Pera ha fet el 4 a 4 a 11 minuts per al final, i Gemma Solé, que ha fet cinc dels sis gols del Cerdanyola, ha sentenciat el partit amb dues dianes en els cinc minuts finals.

La setmana que ve, les santcugatenques descansaran i tornaran a l'activitat el 7 de març al pav 2 de la Rambla del Celler contra el Girona, un dels equips de la part mitjana de la taula.