El Patí Hoquei encaixa la primera derrota de la temporada al Pav 2 davant el Barça B

Els santcugatencs s'han vist superats per un incòmode Barça B que s'ha endut el triomf

El Patí Hoquei ha perdut el primer partit al Pav 2 de la Rambla del Celler / Font: Guillem Babistch

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat ha perdut (5-7) davant el Barça B a la jornada 14 de l'Ok Lliga Plata Sud i encaixa la primera derrota de la temporada al Pav 2 de la Rambla del Celler. Els santcugatencs s'han avançat 4 a 2 a la segona meitat, però una fulgurant reacció blaugrana ha deixat els vermell-i-negres molt tocats anímicament. Els de Joan Carles Vadillo són quarts, a quatre punts del segon, l'Alcobendas, i la propera jornada visiten el cuer, el Burguillos extremeny.

El Barça B ha exhibit potencial i talent a la pista en un matx on sempre s'ha sentit molt còmode i on ha aprofitat les errades defensives santcugatenques. El Patí Hoquei d'aquesta jornada no ha estat el de tota la temporada ni per la seva intensitat defensiva ni tampoc per les seves errades en atac. El matx ja s'ha iniciat amb mal peu al minut quatre amb gol visitant, però Farnés i Pol Claramunt han sacsejat el marcador. Els blaugranes, joves, però amb molt d'esperit han empatat a falta de tres minuts per arribar al descans. Tothom s'esperava el 2 a 2 al descans, però Yepes amb l'estic a punt ha marcat el 3 a 2 a a falta de set segons per al descans.

A la represa, nou gol de Farnés que deixava el 4 a 2. Tot estava de cara, però el partit ha canviat radicalment. El Barça B, esperonat per ser el primer equip en guanyar al Pav 2, ha marcat quatre gols consecutius, dos de falta directa, un de penal i un altre de contraatac. U 4 a 6 que deixava bocabadat i silenciós tot el públic assistent. Yepes a les acaballes del matx posava el 5 a 6, però els blaugranes han marcat el setè aprofitant que el Patí Hoquei jugava amb el porter jugador. Dura derrota per als locals.

El tècnic, Joan Carles Vadillo, lamenta la desfeta i les errades inusuals que s'han vist a l'equip.