El Patí Hoquei supera el cuer, el Burguillos, i continua lluitant per l'ascens

Els santcugatencs certifiquen una àmplia golejada amb un Pau Gilabert excels

Pau Gilabert ha marcat sis dels onze gols de l'equip a la pista del Burguillos / Font: Guillem Babistch

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat supera (3-11) el Burguillos a la jornada 15 de l'Ok Lliga Plata Sud. Els santcugatencs s'han vist sorpresos pel cuer amb el 2 a 1 inicial, però rapidament han capgirat el marcador sense marge per a la sorpresa. Els vermell-i-negres continuen quarts, a quatre punts del segon, l'Alcoi, i a set del líder, el Vendrell. Els de Joan Carles Vadillo rebran l'Alcobendas, sisè.

Partit amb ensurt inicial amb un 2 a 1 en els primers minuts de joc a pista extremenya. La reacció vermell-i-negra ha estat fulgurant amb un 2 a 10 que ha deixat sentenciat el matx. Els locals han fet el tercer, però els santcugatencs han respost amb una desena diana. Pau Gilabert, amb sis gols, Yepes i Serrallonga, bigolejadors, i Peris, amb una diana, han tancat la golejada. El tècnic, Joan Carles Vadillo, ha ressaltat la bona feina de l'equip, tot i que destaca la dificultat inicial del partit.