Un Patí Hoquei sòlid en defensa supera l'Alcobendas i s'afiança a la tercera plaça

Els santcugatencs han edificat el triomf amb un inspirat David Toda sota pals


  • Comparteix:

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat supera (3-0) l'Alcobendas a la jornada 16 de l'Ok Lliga Plata Sud i consolida la tercera posició. Els santcugatencs han edificat el triomf amb les grans aturades de David Toda sota pals i la solidesa defensiva. Els vermell-i-negres jugaran un partit clau a la pista de l'Alcoi, segon classificat, la propera jornada.

Partit d'anades i vingudes constants jugat a un alt ritme entre dos conjunts que han sortit a contraatacar constantment. El primer temps ha estat marcat per les bones intervencions de tots dos porters que han evitat que el resultat es mogués fins que ha arribat la jugada clau del primer temps. Pau Gilabert ha marcat i ha obert la llauna per als vermell-i-negres en un cop dur per als madrilenys. L'Alcobendas ha seguit insistint, però la bona intensitat defensiva local i sobretot un gegant David Toda sota pals han aconseguit que s'arribés amb l'1 a 0 al descans.

A la represa, els dos equips han seguit atacant sense cap mena d'aturador i Pol Claramunt ha fet el segon gol que ha servit per donar tranqui·litat als santcugatencs. Pau Gilabert ha fet el tercer i es converteix en el màxim golejador del grup amb 27 gols. Final i nou triomf vermell-i-negre que els manté a la lluita per l'ascens a l'Ok Lliga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.