La crisi del coronavirus obliga a suspendre l'EuroHockey Club Trophy al Club Junior

La federació europea i l'espanyola d'hoquei herba han arribat a aquesta decisió conjunta amb el club santcugatenc


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: RFEH

Imatge d'arxiu / Foto: RFEH

L'EuroHockey Thropy Women 2020, la segona competició europea d'hoquei herba que havia d'acollir el Junior del 10 al 13 d'abril, s'ha suspès a causa de la crisi del coronavirus. La decisió ha arribat després que la Federació Europea d'Hoquei i la Reial Federació Espanyola d'Hoquei hagin consensuat conjuntament amb el Club Junior no tirar endavant amb el torneig per evitar el risc de contagi de la malaltia.

El president de l'EHF, Marijke Fleuren, ha explicat que s'han considerat diferents opcions, però que finalment no els hi ha quedat cap altra alternativa que suspendre l'esdeveniment davant unes circumstàncies fora del seu control. Per la seva banda, el president del Junior, Marcos Hofmann, ha remarcat que estan segurs d'estar prenent la decisió correcta i ha donat les gràcies a totes les persones que estaven treballant per fer possible l'esdeveniment.

El primer equip femení del Junior havia de disputar aquesta competició com a vigent subcampió de lliga. Una competició que ja va jugar fa dos anys i en la qual va assolir el subcampionat després de perdre davant el Holcombe a Dublín. La cita havia de reunir al grup A el Junior, el Loreto HC, el Dinamo Giproniiaviprom i el Lille MHC; mentre que al grup B havien quedat enquadrats l'Holocombe HC, el Royal Antwerp HC, l'HC Victorya Smolevichi i el Royal Racing Club de Brussel·les.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.