El Patí Hoquei presentarà un ERTO que afectarà la majoria dels entrenadors del club

El club mantindrà una estructura mínima de cinc entrenadors amb reducció de jornada per fer seguiment dels equips


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

El Patí Hoquei Club Sant Cugat presentarà un Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTO) que afectarà la major part dels entrenadors i entrenadores del club. La mesura es prendrà per fer front a l'aturada de l'activitat esportiva provocada per la crisi del coronavirus que ha obligat a suspendre totes les competicions. L'entitat vermell-i-negra mantindrà una estructura mínima formada per cinc entrenadors amb reducció de jornada per poder seguir fent seguiment dels equips i per planificar la propera temporada.

Tot i la situació d'aturada i l'abscència d'entrenaments i partits, el club ha cobrat als socis la quota del mes d'abril per poder cobrir les despeses del març com les nòmines, els desplaçaments, els cànons de les federacions i el material, entre d'altres, i així no tenir tensió a la tresoreria.

Amb el Patí Hoquei Club Sant Cugat, ja són cinc els clubs esportius de la ciutat que han pres la mesura d'aplicar un ERTO per la crisi del coronavirus. Els primers que van anunciar-ho van ser el Sant Cugat FC, el Mira-sol Baco i el Junior FC, mentre que l'Handbol Sant Cugat va anunciar aquest dijous que prendria la mesura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.