Joan Vidal no continuarà al capdavant del masculí del Junior la temporada que ve

Vidal s'havia estrenat a la banqueta del masculí aquesta temporada després de quatre anys consecutius dirigint el femení


  • Comparteix:

Joan Vidal s'havia estrenat aquesta temporada al capdavant del masculí / Foto: Cugat Mèdia

Joan Vidal s'havia estrenat aquesta temporada al capdavant del masculí / Foto: Cugat Mèdia

Joan Vidal no continuarà al capdavant del masculí del Junior d'hoquei herba la temporada que ve, segons ha avançat el periodista Àlex Masana i ha confirmat el president del club, Marcos Hofmann, a Cugat Mèdia. Vidal havia agafat les regnes de l'equip a l'inici d'aquesta temporada després de quatre anys seguits a la banqueta del femení. Després de les 13 jornades de la Divisió d'Honor que es van poder disputar abans que se suspengués la competició per la crisi del coronavirus, el masculí del Junior de Joan Vidal se situava en setena posició amb 14 punts i un balanç de quatre victòries, dos empats i set derrotes.

Pel que fa a la Copa del Rei, el conjunt blau-i-negre es va quedar a les portes de la final després de caure als shoot-outs a les semifinals contra el Polo. L'equip santcugatenc i el barceloní van arribar a la tanda final després d'empatar a 0 en el temps reglamentari, però el Polo va estar més encertat de cara a porteria i va aconseguir un bitllet per a la final en imposar-se per 4 gols a 3.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.