Els germans Galbas es veuran les cares a la lliga italiana d'hoquei patins

Pol i Joan Galbas continuen la seva progressió en una potent competició


Temes relacionats

El santcugatenc Pol Galbas sense jugar a la lliga italiana pel coronavirus (26/feb/20)


  • Comparteix:

Els germans santcugatencs Joan i Pol Galbas coincidiran la propera temporada a la lliga italiana, una de les més potents del món. Joan Galbas arriba al Sarsana procedent del Dinan Quevert de França i Pol Galbas deixa el Montevello transalpí per incorporar-se a les files del Bassano. Els germans Galbas han explicat, en una entrevista a Cugat Mèdia, les seves experiències i les afectacions que han patit amb la pandèmia del coronavirus.

Els germans Galbas han hagut d'interrompre la seva activitat professional a Itàlia i França per la crisi del coronavirus. Itàlia va ser un dels primers països en ser atacat per la pandèmia. Pol Galbas en la seva primera temporada amb el Montevello va haver de marxar i tornar a Sant Cugat. Les mesures que es van prendre són les mateixes que s'han pres a l'Estat espanyol mesos després.

A nivell econòmic, Galbas ha arribat a un acord amb el club, el Montevello, per rebre les mensualitats. El santcugatenc canvia d'equip i s'incorpora a les files del Bassano en un conjunt molt potent i amb un projecte ambiciós.

Joan Galbas canvia França per Itàlia on ha estat tres temporades. Dos títols de lliga i participar a la Copa d'Europa, màxima competició continental, són dos dels èxits més destacats del seu pas pel Dinan Quevert. Ara s'obren noves portes per l'exjugador del Patí Hoquei Club Sant Cugat que es mostra ambiciós per seguir la seva progressió.

Es desconeix quan tornaran els entrenaments, però tots dos tenen clar que els dos partits de lliga on s'enfrontaran seran ben especials. L'hoquei patins italià té segell santcugatenc.




Joan Galbas

Tinc moltes ganes de seguir la progressió iniciada a França.

Pol Galbas

El canvi d'equip m'ha de servir per millorar amb un bon entrenador.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.