Tamburini: 'Mai no he marxat del Patí Hoquei perquè sempre ha estat un club competitiu'

Tamburini penja l'estic després de 25 anys al Patí Hoquei Club Sant Cugat


Temes relacionats

Maria Rosa Tamburini penja els patins (20/mai/20)


  • Comparteix:

Maria Rosa Tamburini penja els patins / Font: Cugat Mèdia

Maria Rosa Tamburini penja els patins / Font: Cugat Mèdia

L'excapitana del Patí Hoquei Club Sant Cugat Maria Rosa Tamburini ha ressaltat, en una entrevista a Cugat Mèdia, que mai ha marxat del Patí Hoquei Club Sant Cugat perquè sempre ha estat un club competitiu. Tamburini penja els patins després de 25 anys a l'entitat i ressalta els ascensos amb el club vermell-i-negre com els moments àlgids de la seva carrera esportiva.



Maria Rosa Tamburini ha repassat la seva carrera esportiva on destaquen diferents ascensesos a Ok Lliga amb el Patí Hoquei i el subcampionat del món amb la selecció espanyola al 2006. Els triomfs més especials són amb el Patí Hoquei.

Tamburini ha volgut ressaltar que ha tingut ofertes per marxar, però mai ho ha fet perquè el Patí Hoquei sempre ha format equips competitius. Té molts bons records i potser el més agre és la falta de suport de les federarcions als inicis de l'hoquei patins femení. Diu que per sort ara tot és diferent i la creació de l'Ok Lliga femenina ha estat un salt qualitatiu perquè tot l'Estat espanyol apostés per l'hoquei patins.

Tamburini seguirà a les banquetes com a segona entrenadora del primer equip amb Beto Borregán i donant suport a la coordinació de la secció femenina.




Maria Rosa Tamburini

El Patí hoquei sempre ha estat un club molt competitiu. M'he sentit molt estimada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.