Els dos equips del Junior començaran la lliga amb dos ossos durs de rosegar

L'equip masculí visitarà l'Atlètic Terrassa mentre que el femení es desplaçarà al camp del Taburiente canari


  • Comparteix:

Mariona Serrahïma condueix una pilota en un partit de lliga contra l'Egara / Foto: RFEH

Mariona Serrahïma condueix una pilota en un partit de lliga contra l'Egara / Foto: RFEH

Les plantilles del Junior tindran una estrena dura a la lliga de divisió d'honor 2020/21. El renovat conjunt masculí, dirigit per Oriol Torras, visitarà el camp de l'Atlètic Terrassa, un dels grans candidats a proclamar-se campió, en la primera jornada mentre que l'equip femení iniciarà la lluita cap al títol amb un desplaçament rocós al camp del Taburiente canari. La federació espanyola, que va decidir deixar deserta l'edició passada, ha fet oficial aquest dijous els calendaris d'unes lligues que, enguany, passen de 10 a 12 equips, que començaran el 20 de setembre i conclouran el 25 d'abril.

L'inici de curs a la divisió d'honor del renovat Junior d'Oriol Torras, que agafa les regnes del conjunt masculí en detriment de Joan Vidal, fa pujada. A més del debut a l'estadi Josep Marquès de Can Salas amb l'Atlètic Terrassa, el conjunt santcugatenc es veurà les cares amb tres equips que sempre li posen complicades les coses: rebrà el CD Terrassa i el Barça al Lluís Serrahima, i visitarà el feu de l'Egara, l'actual campió. A més, el Junior es podria jugar una plaça de privilegi a la final a quatre pel títol que es disputarà després d'aquesta lliga regular en una darrera jornada al camp del totpoderós Polo, últim campió de la copa del Rei. Tot i això, el nou tècnic del Junior, Oriol Torras, no vol fer volar coloms i prefereix marcar-se objectius a curt termini i intentar adaptar l'equip després de les 11 baixes que ha patit. Torras visitarà el camp del Barça, el seu exequip, en la 15a jornada.

També tindrà una bona pedra de toc el conjunt femení. Més enllà del debut al camp del Taburiente canari, que sempre pateix moltes baixes durant l'estiu però acostuma a aconseguir refer un equip competitiu, el Junior s'estrenarà a casa amb el Polo. A més, l'atzar ha volgut que el Junior es vegi les cares amb el SPV Complutense i el totpoderós Club de Campo, grans candidats a la lliga, en jornades consecutives. A més, en la segona volta, tots dos duels seran en un mateix cap de setmana a Madrid. 'Haurem d'estar atents des del principi', creu Marcel Malgosa, el tècnic del Junior.




Marcel Malgosa

Haurem d'estar alerta des del principi. A priori, els rivals més potents els tenim a la primera fase de la primera volta

Oriol Torras

Començarem amb objectius a curt termini com intentar integrar l'equip però sent ambiciosos i intentant accedir a la copa



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.