El Junior encarrila la confecció de la plantilla amb l'arribada de l'egarenc Jordi Farrés

És el quart reforç per a la propera temporada i el cos tècnic n'espera un parell més


  • Comparteix:

Jordi Farrés ja llueix amb la samarreta del Junior / Foto: Junior F.C.

Jordi Farrés ja llueix amb la samarreta del Junior / Foto: Junior F.C.

El Junior fitxa Jordi Farrés i ja té quatre cares noves per a la temporada vinent. El davanter arriba procedent de l'Egara, amb qui es va proclamar campió de lliga el curs 2018-19, i ha de representar un dels pals de paller del nou projecte d'Oriol Torras. Farrés, conegut amb el sobrenom de 'Xori', és el quart reforç del conjunt masculí del Junior després de les altres d'Arnau De Bruijn, Pau Masip i Jan Julià. El cos tècnic considera que té encarrilada la plantilla però encara espera fer un parell de fitxatges més.

'Ens interessa reforçar una mica més el mig del camp i la defensa', considera el tècnic blau-i-negre, que està satisfet la nova incorporació per al curs 2020/21. 'El Xori és un jugador diferent. Té detalls tècnics que no té tothom. I, a més, és molt intens. Va al 300% a totes les jugades', considera Oriol Torras, que també destaca la capacitat de llençar penals córner del seu deixeble. El Junior suma la quarta alta a un nou projecte de l'equip masculí que ha viscut un degoteig de baixes en les darreres setmanes.

Jordi Farrés ja ha entrenat amb els seus nous companys just abans de l'aturada per les vacances d'estiu que farà l'equip. Farrés ja va estar sota les ordres d'Oriol Torras a la selecció sub 18 espanyola que va penjar-se la medalla de bronze als Jocs de la Joventut de Nanjing 2014. A més, un any abans va guanyar l'or en l'europeu de la categoria amb una generació on també hi havia jugadors del Junior com Oriol Salvador o Marc Serrahïma, que enguany deixa la disciplina santcugatenca per provar sort a Holanda.

El nou jugador blau-i-negre ja sap que visitarà el Pla del Bonaire, el feu que ha defensat amb la samarreta ratllada de l'Egara, en la tercera jornada de la divisió d'honor i rebrà els seus excompanys al Lluís Serrahïma de Sant Cugat el proper 28 de febrer.


Oriol Torras

El Xori és un jugador tècnic i diferent. Té detalls que no fa molta gent. I és molt intens, va al 300% a totes les jugades



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.